Akademikere vælger e cigaretter

Jeg har lige fået en helt ny e cig, og jeg er meget glad for den. Det er nemlig sådan, at jeg efterhånden har røget i tyve år, og jeg er helt sikker på, at det nok skal lykkedes mig at stoppe med at ryge på grund af min nye e cigaret. Det er altså virkeligt dejligt. Jeg kan derfor heller ikke vente med at få den med posten. Det er nemlig sådan, at jeg har bestilt min e cig på nettet, og den kommer derfor med posten. Det er også derfor, at jeg sådan set bare render rundt herhjemme og venter på at min e cigaret kommer. Mange af mine kollegaer på fakultetet er allerede gået over til e cigaretter og epiber.
Jeg ved at hvis jeg træder uden for vores dør uden en e cigaret, så vil det ende med at jeg starter med at ryge igen. Det er altså også derfor at jeg ikke har været uden for vores dør i snart tre dage. Det er ikke noget galt i det, for jeg hygger mig sådan set ganske meget. Der er slet ingen tvivl om, at jeg hellere vil slappe af herhjemme, og vente på at min e cig kommer med posten, end jeg ville arbejde. Det er altså en form for ferie. Det er dog ret svært ikke at ryge.

Læs også: Damp har ingen giftig effekt

Det er også sådan, at lige siden at jeg er startet på mit rygestop, så har jeg haft utroligt meget lyst til at der skal ske en masse. Jeg har altså fået en masse ekstra energi ved at stoppe med at ryge. Jeg ved ikke helt om det er en dårlig eller en god ting. Der er jo slet ingen tvivl om, at det virkeligt er sådan, at når man først er stoppet med at ryge, at der heller ingen tvivl er om, at det virkeligt er sådan, at når man er på et rygestop så for man bare mere energi.

E cigaretter er dog ikke bare lutter gammen. Jeg vil anbefale du læser sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *