Epoxy er et redskab til fremtiden


Jeg vil vove og påstå at jeg er en ekspert på områder vedrørende epoxy. Der er ingen tvivl om at epoxy er fremtiden for mange, og det bliver yderst meget brugt lige for tiden, som industrigulve. Personligt forstår jeg godt hvorfor de fleste foretrækker dette. For det første er det super stabilt og eksklusivt, men det er altså også meget billigt. Derfor passer det super godt til de fleste danske virksomheder! Og i disse tider, hvor alle sparer, så er det altså blevet endnu mere populært. Personligt så elsker jeg selv epoxy, og det er ikke noget jeg går og råber for meget med. For min ideologi er at hvis alle gerne vil have det, så bliver priserne dyrer, og det er jo ikke noget jeg vil have. Dog kan man vist egentlig bedre kalde det en teori? ”Anyway” for at komme tilbage til emnet, så kan jeg altså super meget anbefale epoxy gulve. Først og fremmest på grund af de føromtalte egenskaber så som stabilitet og prisen.

Flere og flere vælger at anvende epoxy, dog vil jeg sige at der selvfølgelig stadig er den procentdel, som ikke gør. Blandt andet har min nabo, som ejer egen virksomhed, vendt sit øje til. Han vil ikke erkende at et industrigulv kunne være en bedre løsning. Selvom jeg dag ind og dag ud prøver at fortælle ham at epoxy gulve kan have en ekstrem fordel i forhold til normale gulve i et hus. Det er blot som om at han ikke gider høre på mig, og i stedet vil holde sig til de gamle vaner og rutiner. Det er i og for sig helt okay, men skal han på et tidspunkt udvide sin forretning en del, så vil jeg igen foretælle ham om epoxy gulve, for det er altså det mest optimale og ikke mindst det billigste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *