Et besparende pillefyr

 

Hejsa! Jeg vil lige dele en erfaring som jeg har med  Scotte pillefyr. Jeg kan se, at der rundt omkring på forskellige  fora en gang i mellem bliver spurgt efter gode råd fra folk der vil  købe et pillefyr, eller folk der lige vil høre om hvad et  Scotte pillfyr er og hvordan et sådant fungerer.  Jer kan jeg måske hjælpe lidt, fordi jeg har haft to forskellige fyr  i min tid, og det ene er et fyr af mærket Scotte pillefyr. Det er især  dette fyr jeg vil snakke om, for det er især dette fyr som jeg har  noget godt at sige om. Eller, ikke at jeg ikke var tilfreds med mit  tidligere fyr, det er da slet ikke det, sådan kan jeg ikke sige det.  Jeg havde et fyr af et andet mærke først, og det var mit første fyr.
Scotte  pillefyr
Måske fordi det var mit først fyr havde jeg ikke så store forventninger  til hvilken funktion et fyr skulle kunne udfylde, så jeg var ovenud  lykkelig for mit køb. Men så da jeg fik mit Scotte pillefyr kunne  jeg trods alt mærke en forskel så mærkbar at jeg måtte tage mig  selv i at blive særdeles imponeret, over hvor godt dette Scotte pillefyr  var i sammenligning med det andet pillefyr.

Det pillefyr jeg har fra  Scotte pillefyr fandt jeg hurtigt ud af, virker noget mere robust end  mange andre fyr på markedet. Men ikke nok med det, så synes jeg faktisk  også at det varmer mere for mindre, og dermed er energibesparende over  tid. Det er som om at selv de helt samme piller som jeg brugte i mit  gamle fyr er blevet langt drøjere i brug efter at jeg er skiftet over  til mit Scotte pillefyr, så det er jo en stor og dejlig bonus ved skiftet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *