Fornuftigt med pillefyr

Tænker du tit på, om det er en god ide at købe et pillefyr, så vil jeg helt klart mene, at du skal fortsætte med at gøre som du har gjort indtil nu. Jeg er nemlig selv i tvivl om jeg skal købe mit andet pillefyr, og jeg må også indrømme, at jeg faktisk er ret så langt fra at have fundet ud af dette. Det er jo ikke ligefrem nogen dårlig ide, og jeg håber altså helt klart også, at det snart er gået op for dig, hvad meningen med et pillefyr virkeligt kan være. De er jo ret mange, og jeg mener da virkeligt også, at det snart er begyndt at gå op for mig, at når man er i tvivl om noget så simpelt som dette pillefyr, så er det jo også ret svært at overbevise sig selv om dette. Der er jo alligevel en hel del, der ikke kan få sig selv til at købe et pillefyr, og når dette sker så ofte, så fortæller det mig også, at jeg måske helt burde at lade være.

Pas på pillefyr

Det er altså også derfor,, at jeg virkeligt vil anbefale dig, at overveje nogle andre ting end dette, og jeg håber altså helt klart også, at det snart er endt med, at du har besluttet dig for at gøre dette. Du kommer jo med stor garanti ikke til at have ret mange muligeheder fremover, og det er altså også derfor, at jeg nu har bestemt mig for, at det faktisk er en god ide, a købe et pillefyr. Det er trods alt nogle måneder siden, jeg bestemte mig for dette, og til trods for, at jeg i starten troede at det var en dårlig ide, så har jeg nu fundet ud af, at man virkeligt kan få utroligt mange ting ud af at gøre dette, og jeg er derfor gået fra at betvivle et pillefyr, til at være en meget stor fortaler for dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *