Guide: Sådan laver du kaffe

Flere og flere kaffe fanatikere har spurgt mig på de sociale medier, om jeg ikke havde lyst til at skrive et blog indlæg om hvordan man laver kaffe, og det har jeg selvfølgelig sagt ja til, så her kommer der en super guide om lige præcis at lave kaffe.

Her i lille elskede Danmark går vi alle meget op i at vi kan få en god morgenkaffe inden vi skal på arbejde, mange mener endda, at hvis vi ikke får en ordenlig kaffe fra morgenstunden, så kan resten af dagen være ødelagt, og hvis ikke ødelagt, så ekstrem problematisk. Dette er også en af grundene til at jeg har valgt at skrive denne guide. Herunder får du helt gratis gode råd til at lave en god kop morgenkaffe:

  1. Før du vælger at købe din kaffe, så skal du undersøge hvornår at bønnerne bliver ristet. Hvis de ikke bliver ristet indenfor 3 måneder efter at de er blevet høstet, så kan de miste en del af den gode smag af kaffe, og derfor skal man undgå disse.
  2. En anden ting der kan gøre at man får den helt perfekte kop kaffe, er hvis man for eksempel selv maller sine kaffebønner, dette skal man dog nok ikke gøre hvis man er meget uerfaren, men det kan selvfølgelig læres, hvis man ønsker den mest perfekte kaffe.
  3. Det er super vigtigt at nå du laver din kaffe, at vandet nærmer sig en temperatur på 100 grader, og for at være helt præcis så skal vandet faktisk være mellem 92 og 96 grader varmt, nå du hælder det op.
  4. Kan du godt lide en bitter kaffe? – Så kan du selv styre hvor bitter den skal være! For jo længere tid din kaffe trækker jo mere bitter bliver den.

Dette var fire råd til en god kaffe, og jeg håber vitterligt at du kan bruge dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *