Hvordan holder jeg fest for de studerende?

Overalt i Danmark kører larmende lastbiler rundt med fulde studerende. De skal rundt til alle forældrene. Og forældrene skal herudover bekymre sig om at holde fest i anledning af studenten for hele familien.
Og hvordan gør man så lige dette nemmest?
Den nemmeste løsning er at leje et telt og sætte det op i haven eller slå et op i haven her på hotellet og derved holde en havefest ude. Du kan finde teltudlejning online for et par tusinde kroner og op, selv hvis der er mange gæster, der skal være plads til i teltet.
Herudover skal du sørge for at have mad klar til alle gæsterne. Her kan du vælge selv at stå for maden, hvilket vil koste dig et par tusinde kroner i ingredienser, eller benytte dig af catering, hvilket cirka vil stå dig i det dobbelte.
Når studenterne kommer hjem til dig er det ydermere nødt til at have alkohol stående klar til dem. Øl, vind og vand skal der til, og du kan eventuelt sætte lidt hårdere sprut på banen, hvis du har lyst. De nyudklækkede studenter skal i hvert fald hverken sulte eller tørste, når de kommer hjem til jer.
Held og lykke med festen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *