Hygge med GU10 LED

Min mor går meget op i lys og hvilken slags der er hyggelig eller ej. Hun elsker stearinlys fordi de giver et hyggeligt lys og derfor har vi ofte mange levende lys i vores hjem om aftenen. Jeg synes også at det er rigtig hyggeligt, men man kan jo ikke udelukkende have levende lys i sit hjem. Min mor har gjort en hel sport ud af at vide hvilke elektriske lys og pærer, som er hyggelige. Hun er stor fan af den gammeldags sparepære. Hun siger den giver sådan et dejligt hvidt lys med et let gulligt skær.

GU10 LEDDet er bare ikke så godt med de slags pærer mere. Min mor går ikke udelukkende op i hygge, men også i miljøet og i økonomi. Eller det er nok mere m in far som hiver disse elementer ind over, når der skal købes ind. Han har sat foden ned for indkøbet af de gammeldags elpærer, fordi de bruger for meget strøm og let går i stykker, sprænger eller går ud. Det betød at mine forældre skulle på jagt efter en ny slags pære, der både var økonomisk, miljøvenlig og hyggelig. Min mor væmmes ved blåligt lys og hun synes at der er alt for mange pærer i dag, som lyser blåligt. Det er på ingen måde hyggeligt da det giver sådan en kold fornemmelse siger hun. Min far har introduceret et hav af pærer for hende og den de nu er blevet enige om lever op til kriterierne er en GU10 LED.

Godt tilfreds med GU10 LED

Begge mine forældre er godt tilfredse med denne pære fordi den lever op til kravene. Den er miljøvenlig da den bruger minimalt strøm og holder meget længe, den er økonomisk fordi den sjældent skal udskiftes og den har et hyggeligt lys. Det er jo en succeshistorie. Jeg er sikker på at mine forældre vil kunne anbefale GU10 LED til hver en tid. De er i hvert fald glade for GU10 LED.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *