Ja til bolcher

Hvis jeg skal give dig et godt råd, så skal det være altid at sige ja til bolcher, og grunden til dette, er fordi, at der virkeligt findes utroligt få bolcher der ikke er smagfulde, og derfor kan du altså helt roligt også bare vælge lige netop de bolcher du har mest lyst til. Det er jo virkeligt fedt, og hvis jeg var dig, så ville jeg også selv blive ret fristet til sige ja til alle slags bolcher. Jeg er faktisk lige ved at komme til et punkt, hvor jeg sågar vil mene, at det er decideret dumt at sige nej til bolcher, og hvis man også ender med at gøre det, så kommer det dog helt klart også til at betyde en masse fremover. Det kan altså kun gå for hurtigt, og når alt kommer til alt, så er det jo også meget tvivlsomt, at du rent faktisk nogensinde skulle komme til at få den mulighed at sige nej til bolcher. Det er jo normalt meget uhøfligt at sige nej tak til bolcher, og jeg er overbevidst om, at du altid vil få lyst til at sige ja til bolcher, og hver eneste gang jeg bliver tilbudt bolcher, så begynder mit mundvand også bare at styrtløbe.

Gang i mundvandet med bolcher

Det er altså ret vildt at tænke på, og jeg er sikker på, at hvis du forestiller dig bare et par stykker gode bolcher, så vil du med garanti også give mig ret med det samme. Det er jo virkeligt de færreste der rent faktisk er med på, hvor godt og lækkert det i grunden kan være at smage på nogle nye bolcher. Alle er dog klar over, at bolcher smager suverænt, og det er virkeligt også bare det, som det rent faktisk gælder om at opretholde, for så siger man altid ja tak til nye bolcher.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *