Jeg har aldrig været helt sikker på hvad man skal bruge savagear til.

Usikker

Jeg er klar over at det er del af ens fiskegrej og outfit men derfor  har jeg aldrig helt forstået hvorfor folk har valgt at bruge savagear,  og jeg kommer nok heller aldrig til at forstå det. Problemet er at  jeg af og til tager ud med de lokale fiskere, der virkeligt ved alt  hvad der er værd at vide omkring fiskeri og dets udstyr, og af en eller  anden grund var det bare ikke en del af min opdragelse. Det er ikke  fordi jeg er ked af at jeg ikke blev opdraget som en fisker, for jeg  er glad for den opdragelse jeg har fået, og jeg mener selv at jeg har  noget mere indsigt i verdenen end alle de fiskere der render rundt med  deres dyre stænger, og ser ned på mig og min billige stang. Vi er  stadig gode venner, men vi har ikke så meget tilfælles, men jeg lader  altid som om at jeg er med på hvad de snakker om, hvilket jeg sjældent  er, fordi det kan godt være meget koder sprog de bruger.
fiske
F.eks. når  de snakker om savagear som jeg ikke ander hvad er, så nikker jeg bare  med hovedet som om jeg er enig og forstår, og når de griner så griner  jeg, og hvis jeg kan snige en bemærkning ind i samtalen gør jeg også  det, for ikke at gøre de andre mistænksomme overfor at jeg ikke lige  ved hvad de snakker om når de siger savagear eller et andet fisker ord jeg ikke lige er helt med på. Jeg tror  problemet er at vi ofte tager på øl kroen efter en lang fiske dag,  og der får den typisk ikke for lidt, og når jeg endelig er blevet  fuld og modig nok til at spørge hvad savagear er, så er jeg blevet  så fuld, at jeg aldrig kan huske svaret dagen efter, og jeg kan typisk  ikke engang huske at jeg spurgte hvad savagear var.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *