Magnesium piller og godt helbred

Jeg bor i Kerteminde med min mand og to dejlige børn. Min mand og jeg syntes begge det er vigtigt at vi alle får noget sund mad hver dag. Min mand og jeg kan begge lide at lave mad. Vi vil gerne give vores viden om mad og sundhed videre til vores børn. Derfor har vi lavet en madordning med vores børn. Det skal sige, at vores børn heldigvis godt kan lide at lave mad og de selv er interesseret i vores madordning. Den går ud på at min mand og jeg skiftes hver dag til at lave mad alle ugens dage, selvfølgelig med undtagelser.
magnesium piller

Viden om magnesium piller

Vores børn hjælper os i hverdagene med at lave aftensmad så de lærer at lave sund aftensmad. De kan selv i en alder af 13 og 15 år lave mange forskellige retter, som alle er sund aftensmad. Vi spiser alle magnesium piller i vores hjem, men vi bruger samtidig også mange råvarer som indeholder meget magnesium da det er vigtigt man ikke må have magnesium mangel, så det ikke kun er fra vores magnesium piller, vi får det gode stof. Vi glæder os meget over at kunne påvirke vores børn i en retning, som vi syntes er rigtig. Vi er helt klart af den overbevisning at det har og har haft stor betydning for vores helbred, da vi yderst sjældent er syge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *