Min gode ven og jeg var forleden på en lille tur til Vesterhavet for at iske

Min gode  ven og jeg var forleden på en lille tur til Vesterhavet, da vi var  interesserede i at få fat i en  røgovn til vores hus. Min gode  ven, er også min bedste ven, og har været det hele vores liv. Vi har  de samme interesser, og vi valgte derfor, for nogle år tilbage, at  købe et hus sammen. Vi tænkte på daværende tidspunkt, at siden vi  alligevel altid hang ud sammen, og brugte det meste af vores tid sammen,  at vi derfor lige så godt, kunne flytte sammen. Vi valgte derfor at  kigge på mulighederne for at købe et hus sammen, da det samtidig ville  være en investering.

fiskegrejDet har det også været, og jo flere år der  går, jo flere penge tjener vi på vores investering. Vi er begge to  også enige om, at når den ene vælger at flytte sammen med en kæreste,  eller at blive gift, er vi også enige om at vi sælger vores hus, og  deler overskuddet. Hvis den ene skulle vælge at blive boende, får  vi ligeledes bare en ejendomsmægler til at vurdere huset, og deler  derefter det formodede overskud. Men som tingene ser ud lige nu, er  vi begge to singler, og har det stadig rigtig godt sammen.

Vi har derfor  ingen problemer med at udvide tingene i vores hus, og det er altså  derfor at vi har valgt at investere i en røgovn, http://www.fluer.dk/produkter-fiskegrej/55-tilbehoer/3111-roegovn-inklusiv-roegsmuld-aarets-gave-til-storrygeren/. Vi er begge  to helt vilde med at fiske, og det er oftest sådan at vi bruger vores  fritid sammen. Nu har vi altså derfor valgt at købe en røgovn til  vores hus, så vi kan få nogle røgede fisk. Problemet er nemlig at  vi fanger for mange fisk til at de kan være i vores fryser, og samtidig  er vi begge helt vilde med røgede fisk, så hvorfor ikke købe en røgovn,  så vi kan få røgede fisk, til en hver mulig lejlighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *