Møbler fra Lyoness

Jeg havde været i gang med at bygge min kones og mit drømmehus over en periode på 2 år. Det var en lang og hård proces. Jeg har en uddannelse som tømrer og min kone er revisor. Jeg har haft min egen tømrer forretning, hvor min kone hjalp mig med regnskabet. Jeg valgte at sætte tømrer forretningen lidt på bero under vores eget hus projekt, så det kun var min svend, som arbejde for forretningen. Min forretning havde kørt godt rundt og vi begge havde sparet nogle penge sammen.

møblerVi var klar til at påbegynde vores hus projekt og vi vidste det ville blive hårdt. Min kone bibeholdte sit arbejde, mens jeg selv stoppede med at arbejde for min egen forretning. Jeg brugte kun omkring en time eller to om dagen på min forretning og de andre timer gik med at lave vores drømmehus. På denne måde kunne vi tjene næsten samme månedlige løn og dermed ikke sidde så hårdt økonomisk. Efter to års hårdt arbejde kunne vi se vores hus stå klar. Vi havde investeret i det bedste lys i huset, som gjorde man bedre kunne nyde at være der. Vi havde lavet en 1. sal på huset hvor alle værelserne var. Nedenunder var der entre, køkken, stue toilet og bad, og ind gang til garagen, hvor vores bil kunne være. Både min kone og jeg var helt vilde med klassiske møbler og havde samlet en del sammen som kunne være i huset. Vi havde igennem hele byggeriet haft vores klassiske møbler i tankerne, så de ville passe perfekt ind. Vi havde købt vores møbler over Lyoness, som vi godt kunne lide at handle igennem. Vi havde købt mange forskellige ting over Lyoness, men det var trods alt disse møbler, som var vores bedste køb, derover.

God handel med Lyoness

Huset som vi havde lavet, var det vi begge havde dømt om og vi blev naturligvis meget glade for det. selve processen var dog utrolig hård både økonomisk og familiært, men da det stod klar var det alle anstrengelserne hver. Jeg kunne igen selv aktivt begynde at arbejde i min tømrer forretning. Min svend havde også savnet en kollega i hverdagene, og det samme må jeg sige at have gjort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *