Oplev den smukke ø Kreta

 

Kreta er en af de smukke øer i Grækenland og også den største. Beliggende i den sydlige Ægæiske Hav og på skillevejen mellem tre kontinenter, Europa, Asien og Afrika, Kreta er et meget populært feriemål. Med mange af de mest populære områder ofte over overfyldt med turister, opdage den ‘rigtige’ Kreta kan gøre for en langt mere uforglemmelig ferie.

For dem af jer interesseret i den mere støjsvage side af Kreta, har den vestlige side af øen en masse at byde på. Den stille landsby Sfinari fortsat relativt turist fri hele året og er bedst at køre i bil som busser ikke er så regelmæssig som de er til andre områder på øen. Sfinari er et meget fredeligt sted, hvor du virkelig kan leve det stille liv i de lokale.

Med et par små restauranter og en malerisk stenstrand, hvor camping er tilgængelig, er denne landsby et must see for enhver turist interesseret i at opdage den rigtige side af Kreta. Også på den vestlige side af Kreta ligger De Hvide Bjerge, de største Bjerge på Kreta, som på en solskinsdag er en stor arbejdsplads alene. For rejsende interesseret i at udforske disse bjerge er der en række af ture og udflugter tilbydes i hele højsæsonen.

Efter en udfordrende ekspedition på White Mountains, tilbyder Kournas Lake ved foden af disse bjerge en stor stedet at slappe af og svømme. Med smukke klart vand i Kournas Lake er et sted, der kan slappe af selv de mest forkrampede af rejsende og et must at besøge for turister interesseret i den naturlige side af Kreta.

Besøgende til Kreta vil finde mange spændende ting at gøre. Tours er populære hos de besøgende, og der er cykelture samt kulturelle ture, der kan spore øens lange historie. Mange af øens byer er kendt for deres pulserende natteliv, lytte til levende musik og dans er populære aktiviteter på hele øen. Vandring, sejlads og sightseeing er også favorit ø-aktiviteter ved rejser til Kreta.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *