Overrask kæresten med et smykke fra Jewlscph

Min kæreste og jeg er meget jordnære og gør os ikke så meget i dyre gaver. En dag vi var ude at gå, ville min kæreste tjekke om den perle, jeg havde i øret, var ægte ved at bide i den. Det var den selvfølgelig ikke og den blev ødelagt. Det var jeg meget ked af fordi at jeg var glad for den på trods af at det ikke var en rigtig perle. Jeg havde oven i købet fået den af min farmor. Det var ærgerligt at den gik i stykker. Min kærest var også lidt ked af at han havde ødelagt den, men på den anden side det var noget bras. En dag jeg kom hjem fra skole, lå der en pakke med en seddel på natbordet. Jeg åbnede den og det viste sig at min kæreste havde købt et par nye flotte øreringe i meget bedre kvalitet fra Jewlscph. Det blev jeg meget glad for. Det var en stor overraskelse. Han plejer aldrig at købe smykker til mig.

 

Glæde over Jewlscph

Jeg har gået med øreringene min kæreste gav mig fra Jewlcph, lige siden og jeg har stolt vist dem frem til mine veninder. Vi handler alle jævnligt på Jewlscph nu. Ikke nok med at min kæreste gav mig et par smukke øreringe, som jeg er mægtig glad for, så åbnede han også mine øjne for Jewlcph. Det er super fedt fordi det er en rigtig god smykkeforhandler. Jeg har fundet armbånd og halskæde, som matcher de øreringe min kæreste gav mig. De har rigtig mange smukke ting i deres sortiment på Jewlscph og det er både min og mange af mine veninders foretrukne smykke forhandler nu. Det er en nem og ordentlig side hvor man finder alverdens kvalitets smykker til gode priser. Jeg kan bestemt anbefale andre at handle på Jewlscph.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *