Spis dig slank i vores restaurant

 

Når du spiser i vores restaurant, ikke kun du udsætte din krop til en bred vifte af højt fedtindhold, højt kalorieindhold fødevarer, men du er også fristende selv at spise en større portion end du normalt ville spise. Derfor kan det være et simpelt 500 kalorier måltid kan nemt blive til en 1500-kalorie fedt fest. For at tabe sig ved at skære ned på kalorierne, er det vigtigt, at du er klar over præcis, hvad du lægger ind i din krop. Især i begyndelsen af din nye rutine, er det vigtigt at du forbereder dine måltider og overvåge dit niveau af sult under  din slankekur.

Når spise i vores restaurant er du generelt er i en social situation, hvor fødevarer er ikke en prioritet – men tilbringe tid sammen med dine venner er. Af denne grund, har en tendens folk til at spise mere, end de normalt ville. Ikke-dessert spise ofte endda foråret for den ekstra runde af kalorier. Hvis du skal spise ud, hjælpe dig selv at undgå fristelse ved at vælge en salat i stedet for en tallerken med pasta eller burger. Du vil blive forbløffet over den forskel i mængden af kalorier du indtag, når du laver simple valg såsom måltid indstilling.

Ved at reducere din samlede kalorieindtag og øge dit niveau af fysisk aktivitet, vil du være i stand til at tabe de 3.500 kalorier uden meget besvær. Sørg for, at du bliver fokuseret, motiveret og på opgaven. Du vil kaste uønskede vægt på ingen tid!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *