Vores Danse musik til bryllup

Dance musik til bryllup modtagelse Den mest underholdende del af bryllupsreception er dansemusik. Når du vælger dansemusik til dit bryllup begivenhed, skal du beslutte, om du ønsker, at tjenester af en DJ eller et band til dit bryllup. For en kirke bryllup, kunne du sidde med ministeren at beslutte, om musikken til hver af de fire sektioner i vielsen: The Prelude, The Processional, undertegnelsen af registret, og The Recessional.

Når du vælger musik til dit bryllup, kan du bestemme valg af musik afhængigt af de gæster til dit bryllup, og tendensen for musikken. En mulighed er at have en interessant blanding af romantiske melodier og fest numre som dansemusik til dit bryllup.

Først bruden og brudgommen traditionelt tage dansegulvet til en vals. Så de skiftes som bruden brudgom danser med sin mor-in-law og derefter med sin mor.

Bruden danser med sin far-in-law og derefter med sin far. Den bedste mand danser med den ledende brudepige. De andre brudepiger slutte hænder med betjentene. De er hurtigt efterfulgt af de andre gæster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *