Vi bruger Aromaterapi Stearinlys

Aromaterapi stearinlys er i konstant brug med til at sætte stemningen og forbedre stemningen i mange situationer. De kan bruges i alle rum i dit hjem og giver en vidunderlig ekstraudstyr. Vores lugtesans er dokumenteret til direkte at påvirke vores følelser. En del af vores nervesystem, som hjælper med at kontrollere vores følelser er forbundet til vores næse. Således vil bevis for, at bruge aromaterapi stearinlys have en effekt på vores tankegang og vores følelser. Det centrale er at vælge den rigtige duft til at matche den følelse eller fornemmelse, du ønsker at fremmane.

Når det kommer til aromaterapi er der mange måder at få mest muligt ud af den aroma, men en af de mest populære måder er gennem spredes til luften med stearinlys. Aromaterapi duftlys ikke alle er de samme, kan de fremstilles i en række forskellige måder med forskellige ingredienser. Du kan også brænde dem på forskellige måder.

Hvilke slags er bedre for dig? Da paraffin stearinlys siges at forurene luften med sod ville jeg fraråde det af helbredsmæssige årsager.

Tab ikke modet, der er mange andre typer af aromaterapi stearinlys til rådighed. Lys kan fremstilles med bivoks, sojabønne voks, vegetabilsk olie eller endog rene æteriske olie stearinlys er tilgængelige. Alle disse er store valg. De er miljøvenlige, da de er afledt fra naturlige plantekilder. Sammen med disse ingredienser, er de også tilgængelige i forskellige stilarter, størrelser og dufte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *